BDSM för nybörjare

Perfekta BDSM-produkter för nybörjare

Så nu när ni har koll på vad BDSM är låt oss tala om produkter. Vuxenleksaker är en viktig del av leken. Utan dem så blir det svårt att utföra maktspelet.

Det finns dock en djungel av produkter på marknaden idag och det kan vara svårt att hitta det ni söker.

Speciellt om ni inte har någon tidigare erfarenhet. Kanske vet in inte själva helt vad ni letar efter.

Nedan följer en produktguide som är perfekta för ert första BDSM äventyr

50 Shades Over The Bed Cross Restraint – ta kontroll över till din partner.

Du kanske har hört talas om 50 shades of Grey, kanske var det till och med där du första gången fick upp ögnen för BDSM.

 • Mjuka remmar
 • Flera bindningsmöjligheter

Denna produkt är från 50 shades of Grey kollektionen och används för att binda fast din partner. Du blir helt överlämnad till din partner då remmarna fästs i ett kryss på din madrass så du lätt kan sättas fast. Det finns dessutom möjlighet för att binda ihop armar och ben. Remmarna är mjuka så ni behöver inte oroa er för skador. Något som kan kännas betryggande när ni ska ge er ut i detta äventyr första gången.


Svart fjäder – för ett spännande förspel

En fjäder är perfekt förspel när ni ska ge er ut på nya vatten.

 • Förförisk
 • Kittlande känsla

Med den startar du försiktigt den kittlande leken. Den smekande känslan är behaglig och ökar förväntningarna för vad som kommer näst. Det är den perfekta leksaken för nybörjare då den är varsam men ökar upphetsningen och startar er kittlande resa.


Gagball Beginners – upptäck nya sätt att kommunicera

En gagball som är gjord för de som är nya i BDSM världen.  

 • Justerbara band
 • Gratis ögonbindel

Om du är den som har gagbollen på berövas du din talförmåga och får finna andra sätt att kommunicera på. Släpp kontrollen och låt din partner ta styrningen. Den stora bollen är gjord i plast och spännet går att justera så den passar nästan alla. På köpet får du en ögonbindel så du kan släppa kontrollen ännu mer.


SHHH… – utforska nya sinnen

Överge kontrollen till din partner och utforska nya sinnen.

 • Förstärk dina andra sinnen
 • Dubbla användningsområden

Med denna sköna ögonbindel i satin får du chansen att förstärka dina andra sinnen när du förlorar synförmågan. De andra sinnena förstärks och beröring kittlar ännu mer. Bindeln är 210cm lång så den kan också användas till att binda din partner.


Silk Rope Hogtie – håller dig fast under akten

Den perfekta hogtie för dig som vill prova att binda eller bli bunden av din partner.

 • Mjuksilke
 • Perfekt passform

Den är färdigknuten för att förenkla er stund. Repen är gjorda av mjuksilke som är starkt så du eller din respektive hålls ordentligt fast under akten. Bind händerna och fötterna framför eller bakom ryggen ni bestämmer vad som passar er bäst. Vill ni byta roller är det inte heller några problem eftersom bojorna kan regleras för perfekt passform.


Ultimate Door Swing – trotsa tyngdkraften

Sexgungan som du inte behöver spendera tid med att borra eller skruva för att sätta upp.

 • Enkel montering
 • En ny värld av ställningar

Den hängs lätt upp i dörröppningar och plockas lika lätt ned igen. Prova ställningar du aldrig kunde drömma om när ni trotsar tyngdkraften.


Furry Love Cuffs – perfekt introduktion till handbojor

När ni för första gången ska testa bojor kan det vara bra att få en mjukstart och känna efter istället för att hoppa direkt ut i hårda material.

 • Justerbara
 • En mjukstart

Det är en fin introduktion till bondage med det mjuka materialet som känns mjukt och härligt mot huden. När ni är redo att ta nästa steg så kan ni bara ta av pälsen och använda de som metallbojor för lite hårdare lek. De är givetvis justerbara så att de passar nästan alla.


Position Master With Cuffs – gör omöjliga ställningar möjliga

Produkten som gör det möjligt att uppleva positioner ni aldrig ens hade kunnat tänka er.

 • Håll ställningar länge
 • Nackstöd
 • Fotbojor och handbojor

Att hålla svåra ställningar i längre tid kan vara hårt för kroppen och många gånger kännas omöjligt. Med Position Master försvinner begränsningar och ni kan hålla ställningar länge och bekvämt. Här får ni nackstöd, fotbojor och handbojor i ett och kan bara fokusera på att njuta av de nya dörrarna som öppnar sig. Prova den med den medföljande ögonbindeln och utforska nya sinnen.


Medium Whip – en kittlande resa

Piskan där ni kan välja om leken ska vara hård eller kittla härligt.

 • En produkt, oändliga möjligheter
 • Gummitrådar

Starta med att kittla din partner längs kroppen och gå vidare till högre intensitet när ni känner er redo. Gummitrådarna ger er det bästa av två världar. Ni bestämmer själva om det ska hållas på en lugn nivå eller om ni är klara för att gå vidare till att läxa upp varandra. En piska är ett riktigt must-have till BDSM för nybörjare.


Din första BDSM guide

Har du gått i tankar om att prova BDSM? Men vet inte riktigt vart du ska börja. Du är inte ensam. BDSM är ett otroligt brett och spännande område att utforska. Den lockande förbjudna världen som tar sexlivet till helt nya nivåer fascinerar många. De flesta förstår vad det innebär i stora drag men det ligger fortfarande väldigt mycket mystisk över det. Den outforskade, förbjudna världen som inte alla har tillåtelse att besöka. Dock blev BDSM lite mer household efter”50 Shades Of Grey” och fler och fler har nu fått upp ögonen för det. Med BDSM kan du göra dina vildaste och våtaste fantasier till verklighet.

En introduktion till BDSM för Nybörjare

BDSM är ett rollspel där ena parten är underkastad och den andra dominant. Den dominanta parten styr leken och bestämmer över den som är undergiven. Det är den mest grundläggande delen av BDSM så bestämmer ni själva över hur leken går. En viktig sak att tänka på är säkerhetsord så att det inte går överstyr. Det är en lek och det är viktigt att ni har regler så att ingen blir skadad, det ska handla om njutning och spänning för båda parter. Vem som har vilken roll bestämmer ni själva och det finns ju alltid möjlighet för att byta.

Några exempel på perfekta produkter till BDSM för nybörjare är:

 • Ögonbindel
 • Handklovar
 • Piska
 • Gagball

Är du undergiven ger det dig möjligheten för att släppa kontrollen helt och dras med på nya äventyr. Du behöver inte ta något ansvar utan du kan bara låta dig svepas med i den rafflande leken. Så mycket av vår vardag handlar om att kontrollera och ta ansvar. Därför för kan det vara skönt att släppa det en stund och bara låta någon annan ta kontrollen över dig. Eller gillar du kanske att ha kontrollen och drömmer om att få styra och ställa? Här kan din fantasi förverkligas.

Det handlar om att hitta balans mellan njutning och smärta. Vill ni inte löpa linan helt ut kan ni alltid ta in delar och låta er inspireras av BDSM utan att gå all-in. Leksakerna används för att man i rollspelet ska kunna både sexuellt straffa, belöna eller bara njuta på nya nivåer. Med många av produkterna som används i BDSM förlorar man ett sinne som tillexempel synen genom en ögonbindel. Vilket ger dig möjlighet för att utforska dina andra sinnen och känna dem på ett djupare plan. Kanske förstärks känslan av beröring när du inte kan se och bara förloras i din partners armar.

Vad betyder BDSM?

I grunden så handlar det om som tidigare nämnt om dominans och underkastning. Men BDSM är en förkortning för flera olika kategorier och ni väljer själva vad ni vill prova. Det står för Bondage/Disciplin, Dominans/Submission och Sadism/Machochism. Dessa begrepp låter kanske lite diffusa men nedan följer en förklaring om varje område.

·         Bondage/ Disciplin

I Bondage så handlar det om att begränsa sin partners rörlighet. Det kan vara fysiskt som tillexempel med hjälp av handklovar. Dock kan det också föregå på ett mentalt plan där används den dominanta partens ord till begränsning. I disciplin styr du din partner eller vise versa. Det inkluderar disciplinering i form av bestraffning och belöning. Ni kan även här välja om det ska föregå på ett fysiskt eller psykiskt plan. Det är viktigt att ni avtalar före ni går igång hur långt leken ska gå. Bestraffning kan föregå på många nivåer allt från lätt smisk till mer våldsamma scenarion.

·         Dominans/ Submission

Den ena parten dominerar den andra mentalt eller psykiskt. Så genom ord eller att tillexempel binda fast den som är underkastad. Parten som är dominant har makten enligt överenskommelse. Det är viktigt att ni bestämmer i förväg hur mycket makt den dominanta ska ha. Submission är den som är undergiven den dominanta. Den som med andra ord underkastar sig och låter sig styras av sin partner. Ni kan givetvis prova båda rollerna och se vilken roll som passar vem bäst.

·         Sadism/ Machochism

Är när du njuter av att smärta antingen att ge eller ta. Sadism är när du ger och masochism när du tar emot. Det kan handla om smärta i större eller mindre grad. Smärtan förknippas för dem som utövar denna form för BDSM med att bli upphetsad och njuta.