Första sexleksak för nybörjare

Vuxenleksaker för nybörjare

När du är helt ny till sexleksaker kan det därför vara svårt att veta vilken som är bäst att börja med. Det finns så otroligt många på marknaden för att hjälpa dig mot maximal njutning.

Vi tycker att det ska vara kul och spännande att köpa sin första produkt.

Därför har vi gjort den här guiden som hjälper dig att hitta rätt oavsett om du är kvinna, man eller om ni är ett par som vill ta njutningen till nya höjder.

Hennes första sexleksak

Kvinnor får färre orgasmer än män därför kan lite hjälp på vägen vara en fantastisk idé. Produkterna är utvecklade för att tillfredsställa dig maximalt så du bara kan slappna av och låta orgasmen skölja över dig.

Med dessa produkter tar du kontrollen över din egen klimax och kan upplev njutningen så ofta du vill. När lusten kommer smygande är leksaken alltid redo för nästa runda.

Vi har här utvalt tre produkter som är perfekta för nybörjare så du kan ta det rätta beslutet för dig och din orgasm.

Libra – tre produkter i en

Libra är den perfekta leksaken att börja med då den har flera användningsområden.

 • Wand
 • Klitorisvibrator
 • G-punktsvibrator

En wand har bland de mest kraftfulla vibratorer som finns på marknaden och fungerar därför också bra som massagestav. Många kvinnor upplever att de har lättare att få en klitorisorgasm, en klitorisvibrator stimulerar din klitoris med sköna vibrationer. Libra har även fokus på g-punkten som generellt är ett svårare område att stimulera. Det är den perfekta allround produkten som med sina två motorer finns där för dig och din njutning.


Satisfyer Pro 2 – säkrar din orgasm

Användarvänligheten och den extremt höga möjligheten för orgasm gör den till ett upplagt första köp.

 • 99% får orgasm
 • Sköna tryckvågor

Här placerar du produktens munstycke mot din klitoris och låter den sköta resten. Denna otroliga pulserande lufttrycks vibrator har gett 99% av sina användare orgasm. Den otroliga statistiken kommer från de tryckvågor som stimulerar dig. Dessa vågor gör det enklare att nå klimax även om du har det svårt att komma. Med den smart placerade knappen kan du lätt ändra pulseringarnas intensitet och anpassa till ditt behov under vägen.


G-spot rocket – finns där för din g-punkt

Vibratorn som kan tillfredsställa alla.

 • Många vibrationslägen
 • Smart handtag
 • Stimulera två områden

Du kan använda staven på insidan för att satisfiera g-punkten eller utsidan för klitoris. Handtaget gör så att du fortsatt har kontroll över staven när upphetsningen tar över. Då staven är gjord av silikon är den god mot huden. Med sina 10 vibrationsmöjligheter har den något för alla smaker.


Sexleksaker för män

Om du har letat efter sätt att göra onanin mer spännande kan en leksak vara den rätta vägen för dig.

Att göra samma sak varje gång kan både kännas enformigt och tråkigt.

Med en vuxenleksak kan du liva upp din onanistund och ta njutningen till en högre nivå.

Vi har valt ut tre produkter som kan göra vägen till din orgasm till ett äventyr.


Tenga Eggs 6-pack onani handjob för män – för optimal njutning

Tenga eggs 6-pack är ett onani handjob som ger dig en avrunkning som är starkare än vad du själv kan uppnå. 

 • Högre intensitet
 • Användarvänlig

Det uppnåeliga sexpacket som kommer ge dig optimal njutning. Äggen bidrager till en starkare och behagligare, avrunkning. På insidan av tuben sitter det små pärlor som masserar din penis. Tuben styr du enkelt med handen. Då du kan tänja ägget upp till 30 cm passar den nästan alla penisar.


Autoblow A.I. Blowjob Maskin – framtidens avsugning

Du behöver inte längre vara beroende av en partner för en perfekt avsugning.

 • A.I. teknik
 • Äkta resultat

Den ultimata blowjob maskinen när du vill ha extra njutning. Samma teknik som används för att utveckla artificiell intelligens står bakom denna fantastiska maskin. Vilket bidrager till den väldigt realistiska effekten. Hela 250 punkter på din penis stimuleras med hjälp av denna nya teknik. Ta kontroll över din egen avsugning framtidensteknik.


Space Stroker – en otrolig penisvibrator

Låt de kraftiga vibrationerna överrumpla dig.

 • Med eller utan stånd
 • Skönt material

Penisvibratorn du kan använda med eller utan stånd. Kraftiga vibrationer och ett skönt mjukt silikonmaterial gör effekten av onani starkare. Bege dig ut på en rafflande orgasm resa. För ett otroligt bra pris kan du ta din onani till nya nivåer.


Er första vuxenleksak

Det är inte bara singlar som kan uppleva njutningen med sexleksaker. Det är ett utmärkt sätt att krydda relationen och ge ert sexliv ny spänning.

Oavsett om ni vill höja nivån i sängen eller har tänkt på att ta fräckheterna med ut i offentligheten, finns det en leksak som passar just era drömmar.

Nedan kan ni läsa om tre produkter som är perfekta för ert nya äventyr och prioriterar njutningen för er båda.

Nona Couples Vibrator – gemensam stimulering

Denna allsidiga parvibrator kan tillfredsställa penis, vagina och klitoris.

 • Händerna fria
 • Bådas njutning i fokus
 • Skonsamt material

Den är formad så att kvinnas g-punkt och klitoris stimuleras samtidigt. Väljer ni att ha penetrationssex stimulerar den även mannens penis. Både pulsering och tempo kan regleras för den optimala njutningen för båda parter. Den är dessutom gjord i silikon som är snällt mot kroppen. Det perfekta valet för att ni båda ska tillfredsställas samtidigt och ni har dessutom händerna fria till annat. Trots sina många funktioner är den lätt att styra vilket gör den perfekt för nybörjare.


Galaxy – ta förspelet med utanför hemmet

Denna tysta äggvibrator styrs med en fjärrkontroll vilket gör att förspelet kan börja utan att ni ens behöver befinna er i samma rum.

 • Fjärrstyrda orgasmer
 • Släpp kontrollen
 • Äventyr utanför hemmets gränser

Ni kan faktisk vara hela 30 meter från varandra. Denna populära produkt är också perfekt om ni vill prova att ta njutningen med ut i offentligheten för att liva upp sexlivet ytterligare. Du för lätt in ägget i vaginan och efter det kan du bara luta dig tillbaka medan din partner testar de olika kittlande inställningarna med kontrollen.


Sinful Buddy Uppladningsbar vibrerande penisring – för gemensam orgasm

Penisringen som inte bara stimulerar honom utan också henne.

 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Långvarig erektion
 • Klitorisstimulans

Få gemensam orgasm med en vibrerande penisring. Ni kan välja mellan 7 lägen för optimal stimulans till just er. Mannen får kraftig och långvarig erektion. Kvinnan får genom den extra stora vibratordelen klitoris stimulerad under hela samlaget. Det är penisringen som sätter er båda i fokus under hela upplevelsen.


Sexleksaker för nybörjare

Sex är ett grundläggande behov hos människan och har en rad positiva effekter på oss. Att få orgasm utlöser njutningshormonet dopamin som gör dig gladare. Den kan också vara med till att minska stress då den triggar hormonet oxytocin som har en lugnande effekt på kroppen. Vilket är anledningen till att du kan uppleva att det är lättare att somna efter klimax. Det påverkar även din hälsa på andra plan och gör dig friskare samt ger dig bättre hy. Så utöver den sköna känslan, förbättrar en orgasm din hälsa och din livskvalitet.

Sexleksaker är skapade för att ge dig tillfredsställelse och gör att du inte behöver vara beroende av en partner för att nå klimax. De kan även förenkla vägen dit. Har du en partner kan de kan också vara en ett sätt för att krydda relationen.

Vad är en sexleksak?

Ordet sexleksak är något som låter bekant för de flesta och det finns många varianter och kategorier innanför området. Det grundläggande du kan ta med dig som ny till vuxenleksak världen är att det är produkter som är gjorda för att förbättra ditt sexliv. Därför är det inte bara singlar som kan njuta av dessa hjälpmedel för att lättare få orgasm. De ger otroliga möjligheter för par att utforska nya ställningar och ta njutningen steget vidare. Dildon är ett exempel på en klassisk leksak som de flest nog känner till men det är bara en av många möjligheter.  Idag finns det tillochmed produkter som du kan styra från en app på din telefon.

Några konkreta exempel på vuxenleksaker är:

 1. Vibrator
 2. Dildo
 3. Glidmedel
 4. Bondage

Det här kan man säga är några överordnade kategorier. Det finns ett helt universum av vuxenleksaker att utforska.

Fördomar mot vuxenleksaker

Andra fördomar mot sexleksaker är att de endast är för kvinnor. Det stämmer inte.  Många män har idag upplevt ny spänning och nya sätt att komma med olika produkter. Sexleksaker är inte bara till för att lättare få orgasm utan handlar om att hitta nya spännande nivåer av njutning. De kan även användas för att ta reda på vad som gör just dig mest upphetsad. Med sexleksaker behöver du inte heller vara beroende av en annan person, du kan njuta precis när det passar dig. När lusten helt plötsligt dyker upp är den alltid där för dig.

Som par kan ni använda sexleksaken för det där lilla extra i sängen eller kanske till lite public play. Liksom det finns leksaker till män och kvinnor finns det också till par. När det kommer till sexleksaker för par är bådas njutning i fokus men många kan man dessutom använda på egen hand. Varför inte börja förspelet innan din partner kommit hem.  Eftersom dessa leksaker ska tillfredsställa båda parter kommer de ofta med flera funktioner. Funktioner ni kan välja att använda samtidigt eller inte.