Dildoer för nybörjare

Dildo vibratorer för nybörjare

Det är en riktig klassiker som har det klassiska utseendet som en penis och en vibrerande funktion för att krydda upplevelsen lite extra.

Använd den penetrerande eller gå på upptäcktsfärd med vibratorfunktionen längs kroppen för att hitta erotiska zoner du inte visste fanns. Vibrationerna kan även göra det lättare att uppnå orgasm, då den ger extra stimulering.

För kvinnor kan den vibrerande funktionen användas för att stimulera klitoris. Det är nämligen lättare för de flesta kvinnor att uppnå en klitorisorgasm.

Så man kan säga att dessa produkter erbjuder det bästa av två världar med möjlighet för inre och yttre orgasm. Du kan även använda den för att ge din kropp en vibrerande massage.

Sinful klassisk dildo vibrator – för alla kroppens erotiska zoner

Sinful klassisk dildo vibrator – för alla kroppens erotiska zoner
Sinful klassisk dildo vibrator – för alla kroppens erotiska zoner

Denna kraftfulla och klassiska produkt är perfekt för dig som letar efter din allra första dildo.

 • Vattentät
 • Flera vibrationslägen

Den har en nätt design och är dessutom vattentät så du kan ta med njutningen i badet. Utformningen är gjord så du kan använda den på alla kroppens erotiska zoner. Genom att vrida på locket kan du förstärka eller minska vibrationerna för att enkelt hitta det perfekta läget för dig.


Big Boss – en större dildo

Big Boss – en större dildo
Big Boss – en större dildo

Till dig som är ute efter något större så är Big Boss det solklara valet.

 • Stimulerar g-punkten
 • Extra stor njutning

Denna kraftfulla produkt i storlek XL har sex vibrationslägen och sex fartmöjligheter. Det ringformade handtaget ger dig ett stabilt grepp.  Anledningen till att den är böjd är för att g-punkten ska stimuleras maximalt. 


Purrfect Silicone Classic – för din g-punkt

Purrfect Silicone Classic – för din g-punkt
Purrfect Silicone Classic – för din g-punkt

För att din upplevelse ska vara så äkta som möjligt är Purrfect Silicone Classic formad som en realistisk penis.

 • 7 vibrationslägen
 • Realistisk utformning

Den kan givetvis användas penetrerande men också för att massera klitoris eller andra erogena punkter på kroppen. Även den här är böjd för att lättare stimulera g-punkten. Den har sju slags vibrationsinställningar för dig att utforska.


Din första realistiska dildo

Som namnet antyder är den här sortens dildo gjord för ett så verklighetstroget intryck som möjligt. Ådror, ollon och pung är tydliga så du kommer så nära den äkta varan som möjligt. Det är produkten för dig som vill ha något så nära en verklighetsupplevelse som man kan komma utan en äkta penis. Dessa vibrerar inte utan du tar din orgasm i dina egna händer. Det är den optimala dildon för att experimentera och se vad som ger dig optimal njutning.


European Lover – prova nya ställningar

European Lover – prova nya ställningar
European Lover – prova nya ställningar

European Lover är en extremt trovärdig produkt.

 • Med sugpropp
 • Realistiskt intryck

Storleken, formen och färgen ger ett väldigt realistiskt intryck så om du är ute efter den verklighetstrogna upplevelsen är den perfekt. Den har även en sugpropp i botten så du behöver inte använda dina händer utan kan bara fästa den på en len yta. Det gör ditt arbete mindre och så att du kan nyttja den i olika positioner och bara fokusera på din egen njutning.


Xskin 6 – styr din egen njutning

Xskin 6 – styr din egen njutning
Xskin 6 – styr din egen njutning

Xskin har både välmarkerat ollon och pung.

 • Kraftig ådring
 • Kan användas med en strap on harness

Den kraftiga ådringen ger optimal känsla och njutning. Den vibrerar inte utan du styr själv din egen njutning. Går du i tankar om att använda den med din partner så är den perfekt då den passar ihop med nästan alla strap-on harness. För ett ännu mer verklighetstroget intryck är den hudfärgad.


Baseks Jellies – perfekt material

Baseks Jellies – perfekt material
Baseks Jellies – perfekt material

Både materialet och storleken prisas av kunderna.

 • Flexibel dildo
 • Med sugpropp

Den är varken för hård eller för mjuk vilket gör att den känns äkta. För att göra den extra realistisk så har den tydligt markerade ådror, testiklar och ett ollon. Ta onanin till nya nivåer med Baseks Jellies väldigt flexibla dildo. Sugproppen gör också så att du är fri till att använda händerna till annat.


Dildo med sugpropp för nybörjare

Sugpropp kan för någon kanske låta lite våldsamt men det är en otroligt smart funktion som gör det lättare för dig att utforska olika ställningar.

Du använder nämligen sugproppen för att fästa dildon på olika ytor. På så sätt har du händerna fria till att stimulera dig själv ännu mer eller bara till att låta dem slappna av.

Den här typen av dildo gör det lätt att upptäcka nya positioner och är därför perfekt för dig som vill prova något nytt. Genom att du kan fästa den på olika ställen kan du komma åt ställningar som du trodde var omöjliga.

Bara din fantasi kan sätta gränser. Har du en partner? Då kan ni använda den i en strap-on harness och tillsammans njuta av den. 


Sinful slender silikondildo – ta med din njutning i badet

Sinful slender silikondildo – ta med din njutning i badet
Sinful slender silikondildo – ta med din njutning i badet

Eftersom den går att fästa är det lätt att utforska nya ställningar och ta din njutning steget vidare.

 • Extra stark sugpropp
 • Lätt att styra

Att du inte behöver använda händerna gör det till en fantastisk första dildo. Då du endast behöver fokusera på en sak och är fri till att göra vad du vill med dina händer under tiden. Använd den vaginalt eller analt, denna smala produkt är lätt att styra för optimal stimulering. Sugproppen är extra stark vilket gör att den också kan brukas i badet. Prova den själv eller varför inte med din partner i en strap-on harness.


Amor – stor förmåga i mindre storlek

Amor – stor förmåga i mindre storlek
Amor – stor förmåga i mindre storlek

Med sina 14 cm är det en lite mindre variant men den har stor förmåga.

 • Bred botten
 • Sammetslen

Den har en bred botten vilket gör att du kan använda den i en strap-on harness eller din egen hand. Ytan är otroligt skön och känns nästan som sammet.


Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator – med vibrationer

Leksaken som inte bara ger ett väldigt realistiskt intryck och känsla vibrerar dessutom för extra njutning.

 • 8 vibrationslägen
 • Kraftfull sugpropp

Fäst den på en yta och utforska olika positioner samtidigt som du väljer mellan de 8 vibrationsmöjligheterna. Det som gör den till ett perfekt förstagångs köp är att den ger dig möjlighet att gå på upptäcktsfärd och hitta det som är skönast för just dig.En nybörjarguide till din första dildo

Även som helt ny till sexleksaks universumet så har du helt säkert stött på en dildo. Det är en riktigt klassiker som har många användningsområden. Den kan användas till penetration av både vagina och anus.  Själva idén med en den är att det ska likna en penis därav formen.

Människan har använt dildoar sedan urminnes tider för njutning. Den första dildon som hittats är från stenåldern. Det är den vuxenleksak som överlevt trots den konstanta samhällsutvecklingen. Självklart har produkten i säg också förändrats lite sedan stenåldern. Den existerar dock fortfarande av samma syfte; att tillfredsställa.

Förr kunde man hitta dem i material som keramik och trä, nu kommer de i mer skonsamma material för din hud som tillexempel jelly och silikon. Det är inte bara material som skiljer sig från produkt till produkt. Oftast kan du både välja färg, storlek, hur realistisk den ska vara, om den ska vibrera och mycket mer. Här handlar det givetvis om personlig smak. Några kommer tillexempel lättare av vibrationer, för andra är storleken det viktigaste.

Det olika varianter du kan välja mellan är:

 1. Med vibrator
 2. Realistisk
 3. Med sugpropp

Alla dessa kommer i olika storlekar, färger och material.

Anledningar till att använda en dildo

Den kan vid penetrering ge dig en orgasm. Att uppnå orgasm är inte bara skönt men också bra för din hälsa. En orgasm kan gynna din mentala hälsa och faktiskt göra dig gladare. Under klimax utsöndras också det lugnande hormonet oxytocin som gör dig lugnare.Därför kan fler orgasmer också bidraga till minskad stress. En dildo gör det lätt att testa olika positioner så du lättare kan nå upphetsning och klimax. Du kan använda den till en skön stund eller för att gå på upptäcktsfärd och hitta nya sätt att njuta på.

En annan fördel är att den alltid är där för dig när du har lust. Du har kontrollen över din orgasm och ska inte ta hänsyn till någon annan. Med en dildo är du och din njutning alltid i fokus.

En dildo är inte bara för singlar utan kan också användas för att göra dig och din partners lek i sängen mer spännande. Som par har ni möjligheten att använda en strap-on harness med er leksak eller kanske vill ni kittla varandra på kroppen med en vibrerande funktion.

Hitta din första dildo

Att hitta sin första dildo kan vara en utmaning då det finns så otroligt många att välja mellan. Du vet kanske inte vad du gillar bäst. Vi har här nedan förklarat skillnaderna på de olika produkterna och vilka positiva effekter de har.

Välj det som låter mest upphetsande för dig. Guiden är indelad i tre kategorier och under varje kategori hittar du spännande produkter som är helt perfekta för nybörjare.

En av dessa 9 produkter kommer helt klart att höja din njutningsnivå. Det är viktigt att du kommer ihåg att köpa glidmedel till din produkt.

För att inte skada din produkt brukar ett vattenbaserat glidmedel fungera bäst. Klicka in på den produkten du älskar och se vilket glidmedel som rekommenderas.